GELECEK PARTİSİ İL TEŞKİLATI VE BERABERİNDEKİ HEYET BAROMUZU ZİYARET ETTİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sayın Feramuz Üstün, Sayın Gülnur Hayran ile Genel Merkez Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Sayın Seçkin Fazla ile Eskişehir İl Başkanı Sayın Mustafa Başak ve beraberindeki heyet Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında barolara karşı yapılan düzenlemelerin yanlış olduğunu, süreç içerisinde Baro Başkanlarına yapılan muamelenin asla kabul edilemeyeceğini, getirilen düzenlemenin baroların yapısına ve Türk yargı sistemine ciddi hasarlar vereceğini beyan ederek, baroların her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.

Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerini ileten Baro Başkanımız Sayın Av. Mustafa Elagöz sürecin hala bitmediğini, yargısal tüm hakların kullanılacağını ve getirilmek istenen yasal düzenlemenin Cumhurbaşkanının onayı ve resmi gazetede yayınlanmasından sonra Anayasa Mahkemesine götürüleceğini ve Anayasa Mahkemesinden çıkartılan yasanın iptal edileceğine inandıklarını beyan etti.

Görüşme toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.