Eskişehir Barosu Avukatlarına, eşlerine ve değerli çocuklarına Ümit Hastaneleri’nden özel indirim..

Eskişehir Barosu Avukatlarına, eşlerine ve  değerli çocuklarına Ümit Hastaneleri’nden özel indirim..

Eskişehir Barosu ile Ümit Hastaneleri arasında meslektaşlarımıza ve eşlerine yönelik özel indirim sözleşmesi Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz ve Ümit Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hakan Bozoğlu tarafından 07/07/2021 tarihinde imzalandı.

İmza törenine Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. İdil Burcu Polat ve Av. Hüseyin Akçar ile Ümit Hastanesi Baş Hekimi Uzman Dr. Ali Züberi katılım gösterdi
Bu tarihten sonra Ümit Hastanesi’nde sağlık hizmetlerini; meslektaşlarımıza, eşlerine ve çocukları için  özel indirimlerle sunacaktır.
Sağlık hizmetleri alanında hassasiyetle çalışan Ümit Hastanesi değerli  yöneticilerine ve çalışanlarına bu zorlu günlerde başarılar diliyor, Meslektaşlarımıza gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İlgili sözleşme metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz