2018 - 2020 ESKİŞEHİR BAROSU OLAĞAN GENEL KURULU - 10/11.04.2021

Baromuz Genel Kurulu'nun 2. toplantısı Atatürk Kültür ve Sanat Kongre Merkezi'nde pandemi koşullarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında Genel Kurul Divan Kurulu oluşturuldu. Başkan Av. Mustafa Elagöz tarafından açılış konuşması gerçekeştirildi. Meslekte 25. Yılını doldurmuş meslektaşlarımıza 25. Yıla özel plaketleri Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz, önceki dönem Baro Başkanlarımız ve yönetim kurulu tarafından takdim edildi. Genel kurulumuzda 25. Yıl plaket töreni bittikten sonra, denetleme kurulunun raporu okundu. Baromuz Genel Kurulu'nu meslektaşlarımızın katılımı ile başarılı bir şekilde tamamladık. Gerek Baro Başkanımız Sayın Av. Mustafa Elagöz'e, gerekse de yönetim - disiplin - denetleme ve TBB Delegeleri kurullarına gösterdiğniz destekten dolayı siz değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni dönemim herkese hayırlı olmasını dileriz.