YAZ STAJI PROJESİNE KATILAN ÖĞRENCİLERE SERTİFİKA TESLİMİ

Eskişehir Barosu ile Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi arasında yapılan protokol çerçevesinde 2017 yılında başlayan "Yaz Stajı" projesi, bu yıl da devam etti. Hukuk fakültesi öğrencilerinin avukatların yanında staj yapmasını ve öğrencilerin uygulamacılarla tanışmasını sağlayan proje, Türkiye’de hukuk alanında kurumsal olarak yapılan ilk ve tek proje niteliğinde. Bu yıl 101 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen projede, yaz stajını yapan öğrencilere sertifikaları Eskişehir Barosu Başkanı Av. Mustafa ELAGÖZ, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ufuk AYDIN, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Nilüfer BORAN GÜNEYSU ve Eskişehir Barosu Saymanı Av. Çağrı YÜCEL tarafından verildi.