ULUSAL HMK SEMPOZYUMU

10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde Muğla'nın Bodrum İlçesinde düzenlenen "Ulusal HMK Sempozyumu"na Baro Başkanımız Av. Rıza Öztekin Oturum Başkanı olarak katıldı.

Açılış konuşmasını TBB Başkanı Sayın Av. Berra Besler , Muğla Barosu Başkanı Sayın Av. Mustafa İlker Gürkan ve Muğla Barosu Başkan Yardımcısı Sayın Av.Leyla Bişen'in yaptığı sempozyuma Sayın Prof. Dr. Baki Kuru Onur Konuğu , Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Hakan Pekcanitez, Yargıtay 2. H. D. Üyesi Sayın Ömer Uğur Gençcan, Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr.Muhammet Özekes, Yargıtay 4.H.D. Üyesi Sayın Bilal Köseoğlu, İstanbul Barosu Üyesi Sayın Av. Tamer Şahin, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Levent Akın, Yargıtay 22.Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Seracettin Göktaş konuşmacı olarak, Denizli Barosu Başkanı Sayın Av. Müjdat İlhan, İstanbul Barosu Başkan Yrd. Sayın Av. Mehmet Durakoğlu, Aydın Barosu Başkanı Sayın Av. Sümer Germen, Bursa Barosu Başkanı Sayın Av. Ekrem Demiröz ve Bolu Barosu Başkanı Sayın Av.Ferit Atalay Oturum Başkanı olarak katıldılar.