"TÜKETİCİ HUKUKUNUN GÜNCEL KONU VE SORUNLARI" KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

27 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 14.00’da Eskişehir Barosu Hizmet binasından Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Tüketici Hukukunun Güncel Konu ve Sorunları” konulu konferans gerçekleşti. Ankara 6. Tüketici Mahkemesi Hakimi Mehmet Akif TUTUMLU, Tüketici Hukuku Enstitüsü Başkanı Av. Hakan TOKBAŞ, Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Yar. Doç. Dr. Ahmet KARAKOCALI ve İl Hakem Heyeti üyesi Av. Burcu ÖZTÜRK’ün katıldığı panelin açılış konuşması Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin AKÇAR tarafından yapıldı. Eskişehir Barosu avukatlarının yoğun ilgi gösterdiği panelin moderatörlüğünü Eskişehir Baro Başkanı Av. Rıza ÖZTEKİN yaptı. Panelin ardından konuşmacı katılımcılara plaketleri takdim edildi.