TBB YENİ BAŞKANIMIZ SAYIN AV. METİN FEYZİOĞLU

TBB YENİ BAŞKANIMIZ SAYIN AV. METİN FEYZİOĞLU
25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen TBB'nin 32. Olağan Genel Kurulunda TBB Başkanlığına Sayın Av. Metin FEYZİOĞLU seçildi.
TBB'nin 32. Genel Kurulu'na doğal delege olan Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN, TBB Delegelerimiz Av. Özkan BULGU, Av. Yusuf YILDIRIM, Av. Süleyman UÇAR, Av. Ayşe ÜNLÜCE, Baromuz Başkan Yardımcısı Av. Şenol GÜNDOĞDU ve Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Duygu AKÇARDAK katılmıştır. Yapılan seçimlerde Baromuz üyesi ve TBB Delegemiz Av. Özkan BULGU, Av. Metin FEYZİOĞLU'nun listesinden TBB Disiplin Kuruluna seçilmiştir.
79 Baronun 447 delegeyle temsil edildiği Genel Kurul’da 446 delege oy kullanmış olup Av.Metin Feyzioğlu 209, Av. V. Ahsen Coşar 159, Av. Kazım Kolcuoğlu 68 oy almıştır, 10 oy geçersiz kabul edilmiştir. 
25 Mayıs 2013 Cumartesi günü düzenlenen TBB'nin 32. Olağan Genel Kurulu'nda Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN de mesleğin çok önemli sorunları ve hukukun üstünlüğü konularına vurgu yapan bir konuşma yapmış olup salonda bulunan delegeler tarafından Baro Başkanımızın konuşması sık sık alkışlarla kesilmiş ve konuşma çok büyük beğeni toplamıştır.
Genel Kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan Feyzioğlu, “Beni destekleyen, desteklemeyen, bütün meslektaşlarımı bu yarış için kutluyorum. Birlikte omuz omuza yepyeni bir dönem başlıyor. Tüm avukatlara ve barolara aynı uzaklıkta değil aynı yakınlıkta duracağıma söz veriyorum” dedi.
TBB'nin yeni Başkanı Sayın Av. Metin FEYZİOĞLU'na ve TBB Yönetim Kuruluna, Disiplin Kurulu ve Denetleme Kuruluna seçilen tüm üyelere yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım