TBB BAŞKANIMIZLA İL VALİMİZİ ZİYARET

Büyükşehir ziyareti sonrası Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu,    TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kürşat Karacabey, TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Özkan Bulgu, Baro Başkanımız   Av. Rıza Öztekin ve Bursa Barosu Başkanı Av. Ekrem Demiröz, Baro Başkan Yardımcımız Av.  Şenol GÜNDOĞDU , Yönetim  Kurulu üyemiz Av. Çağrı YÜCEL  ile birlikte İl Valimiz Sayın Güngör Azim TUNA'yı , geçici olarak kullanılan  Eskişehir Kültür Başkenti Ajansı’nda   ziyaret etti.

Feyzioğlu, ziyaretinde  Çanakkale Valiliğinden Eskişehir'e atanan Güngör'e "hayırlı olsun" demek istediklerini belirtirken, Eskişehir'in  Türk Dünyası Kültür Başkentliği ile ilgili kalan sürede TBB olarak da destek vermek istediklerini vurgulamıştır.

İl Valisi  Güngör de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TBB'nin yeni oluşturulan yönetiminin hayırlı olması dileğinde bulundu.