TBB BAŞKANIMIZLA ESOGÜ TIP FAKÜLTESİNDE YAŞAM MÜCADELESİ VEREN ALİ İSMAİL KORKMAZI ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu'nun 18/Haziran/2013 tarihinde Eskişehir'deki temaslarının son durağı ESOGÜ Tıp Fakültesi idi. Sayın Birlik Başkanımız Feyzioğlu ,  TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kürşat Karacabey, TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Özkan Bulgu, Baro Başkanımız   Av. Rıza Öztekin ve Bursa Barosu Başkanı Av. Ekrem Demiröz, Baro Başkan Yardımcımız Av.  Şenol GÜNDOĞDU , Yönetim  Kurulu üyemiz Av. Çağrı YÜCEL , 2 Haziran 2013 günü Eskişehir’de Gezi Parkı protestoları sırasında henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından darp edilerek ağır şekilde yaralanan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın ailesini, 18/Haziran/2013 günü saat 14.30'da  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret   ederek Ali İsmail Korkmaz'ın babası Şahap Korkmaz, annesi Emel Korkmaz ve ağabeyi Av. Gürkan Korkmaz'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Feyzioğlu, Korkmaz'ın, biber gazından kaçarken ara sokağa sığındığını belirterek, "Tabii kimin dövdüğünü, kimin bu cinayet gibi olayı işlediğini elbette anlayacağız. Bu sorumluluktan kurtulamayacaklar. Biz, bunu yapanları vicdanlarımızda mahkum ettik ama bu yetmez. Onları cezaevinde görene kadar bizim rahat etmemiz mümkün değil. Ali İsmail, inşallah kurtulacak, dua edeceğiz. Türk milletine, Ali İsmail için dua etme çağrısı yapıyorum. Herkesi de sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Ders çıkarmamız lazım" dedi.

Şahap Korkmaz da oğlunun iyileşeceğine inandıklarını dile getirerek, "Bir sefer dövmüşler bayılmış, kendi kendine ayılmış. Eve gideyim derken tekrar karşılaşmışlar, tekrar vurmuşlar. Böyle bir vicdansızlık olamaz, olmamalı" ifadelerini kullandı. 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım