TBB BAŞKANIMIZLA BÜYÜKŞEHİR ZİYARETİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu Baro  Başkanlığımızda  yapılan basın toplantısı sonrası TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kürşat Karacabey, TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Özkan Bulgu, Baro Başkanımız   Av. Rıza Öztekin ve Bursa Barosu Başkanı Av. Ekrem Demiröz, Baro Başkan Yardımcımız Av.  Şenol GÜNDOĞDU , Yönetim  Kurulu üyemiz Av. Çağrı YÜCEL , meslektaşlarımızdan Av.Sinan ÖZKAR  ile birlikte makamında Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Birlik Başkanımız Feyzioğlu, ziyarette,  Türkiye’de son zamanlarda yaşanan hukuk dışı olayların ülke demokrasisine zarar verdiğini söyledi. Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği yönetimi olarak hukuka saygılı ve hukuk kuralları içerisinde, demokratik bir Türkiye için çalışacaklarını kaydetti. Ayrıca  TBB Disiplin Kuruluna  seçilen  baromuz üyesi Av.Özkan BULGU'yu çok önemli görevler beklediğini Eskişehir Barosu'nun  TBB Disiplin Kurulunda bu  dönem temsil edilmesinin çok önemli olduğunu da vurgulamıştır.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de Türkiye’de hukuk mücadelesinin yapıldığı bir dönemde, bilim insanı Ceza Hukuku profesörü Metin Feyzioğlu ile ekibinin Türkiye Barolar Birliği yönetimine seçilmesinin sevindirici ve ümit verici olduğunu belirtti. Başkan Büyükerşen “Türkiye Barolar Birliği’nin, Türkiye’de demokrasi ve hukukun yeniden tesisi için önemli bir yeri ve rolü olduğuna inanıyorum. Sayın Metin Feyzioğlu’na ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediğini , ayrıca Eskişehir Barosundan bir avukatın TBB Disiplin Kuruluna seçilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek bir kez daha Av. Özkan BULGU'yu yeni görevi dolayısıyla kutladığını belirtmiştir. 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım