TBB 24. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

12-13 Kasım 2011 tarihlerinde Türkiye Barolar Birliği Av.Özdemir Özok Kongre Merkezi'nde yapılan 24. Baro Başkanları Toplantısı'na Baro Başkanımız Av.Rıza Öztekin ile Baro Başkan Yardımcımız Av.Şenol Gündoğdu katıldı.

Tüm Baro Başkanlarının görüş ve düşüncelerini açıkladığı toplantı da Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN TBB tarafından gönderilen ana başlıklar hususunda Baromuzun görüşünü ayrıntılı olarak bildirmiş olup TBB Yönetim Kurulu toplantıda Baroların görüşlerini de değerlendirerek taslak bir Avukatlık Yasa tasarısı hazırlayıp tüm Barolara göndermeye ve muhtemelen Aralık ayı sonunda bu taslak üzerinde tekrar tüm Baro Başkanlarının toplanılmasına ve tasarıya son şeklinin verilmesine karar verilmiştir.