TBB 1136 SAYILI AVUKATLIK KANUNU DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ VE BAROMUZUN GÖRÜŞLERİ

21.03.2012 Tarihinde TBB Internet sitesinde yayınlanarak duyurulan TBB 1136 Sayılı Avukatlık Kanunu değişiklik önerisi çalışma metninin değerlendirilmesi ve Baromuzun görüşlerinin oluşturulması için Baromuz nezdinde komisyon oluşturulacağı Meslektaşlarımıza duyurulmuş, komisyona katılma isteklerini bildiren on dört (14) Meslektaşımız ile komisyonumuz toplanmış ve çalışma metnine ilişkin Eskişehir Barosunun görüşleri olarak aşağıda sunulan metin oluşturulmuştur.

14-15 Nisan 2012 tarihlerinde TBB’de Baroların değişiklik metnine ilişkin görüşlerini ve düşüncelerini açıklamak üzere 25. Baro Başkanları toplantısı düzenlenmiş, düzenlenen toplantıda komisyonumuzun görüşleri yazılı olarak tüm Baro Başkanlarına ve TBB Yönetim Kurulu’na sunulmuş, ayrıca görüşlerimiz Başkanımızca sözlü olarak da ifade edilmiştir.

Kısıtlı süre zarfında yoğun olarak çalışan ve görüşlerimizin oluşmasına katkı sağlayan tüm komisyon üyelerimize teşekkür ederiz.

Komisyonumuzun hazırladığı görüş ve önerileri PDF formatında okumak için TIKLAYINIZ.

Komisyonumuzun hazırladığı görüş ve önerileri DOC formatında okumak için TIKLAYINIZ.