ŞİMDİ YETİM HAKKINI ÖDEME ZAMANI

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi, Türkiye Barolar Birliği tarafından başlatılan Soma'ya Yardım Kampanyasına destek için Espark alışveriş merkezinde stant açtı.
Burada konuşan Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av.Hüseyin Akçar, Türkiye Barolar Birliği’nin "Şimdi yetim hakkını ödeme zamanı" başlıklı yardım kampanyasına destek vermek ve Eskişehirlileri bilgilendirmek amacıyla stant açtıklarını belirtti.
Akçar, "Gelin, Türkiye Barolar Birliği'nin başlattığı bu kampanya ile Soma için bağışta bulunun. Yardımlarınız Soma'daki madenci yetimlerinin geleceğine ışık olsun. Bu kampanya sırasında Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri destek verecekler. Duyarlı insanlarımızın, yurttaşlarımızın bu kampanyaya destek vermelerini istiyoruz" dedi.
Akçar, ayrıca Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sui Generis Tiyatro oyuncularının, 29 Mayıs'da Sinema Anadolu'da "Dar ayakkabıyla Yaşamak" adlı oyunun sergileneceği, bu oyunun gelirlerinin Soma'da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine yararına sergileneceğini sözlerine ekledi. Esparktaki stant 29 Mayıs 2014 tarihine kadar açık duracaktır.