ON MESLEKTAŞIMIZ RUHSAT ALDI - 25.11.2021

Eskişehir Barosu bünyesinde gerçekleştirilen ruhsat töreninde yeminini ederek avukatlığa ilk adımını atan 10 meslektaşımıza meslek hayatlarında başarılar diliyoruz. Baro Hizmet Binamızdaki Av. Cemre Parmaksız konferans salonunda gerçekleşen ruhsat töreni Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz’ün açılış konuşması ile başladı. Bütün meslektaşlarımızın Atatürk ilkeleri doğrultusunda ve meslek kurallarına bağlı olarak görevlerini ifa etmelerini temenni etti. Sonrasında yemin törenine geçilerek tören sonlandı.

Ruhsat Alan Avukatlar: Av. Şulenur ACAR, Av. Oğuzhan ATAKLI, Av. Cengizhan SEZER, Av. Hatice Nur YİYİT, Av. Buse KOÇYİĞİT, Av. Öykü ENGÜN, Av. Selen ERSÖZ, Av. Kübra HAZAR, Av. Nurşah ERKAN, Av. Seçil DÜZCE