ON İKİ MESLEKTAŞIMIZ RUHSAT ALDI - 13.10.2021

Meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleşen ruhsat töreninde 12 Meslektaşımız cübbelerini giyerek mesleğe ilk adımlarını attı. Ruhsat Törenimiz sosyal mesafe kuralları çerçevesinde iki seans şeklinde gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören sonrasında Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz’ün konuşması ile devam etti. Baro Başkanımızın mesleğin etik kurallarına bağlı bir şekilde mesleklerini icra etmelerini temenni eden konuşmasının ardından törene geçildi.

Ruhsat Alan Avukatlar: Av. İbrahim TÜFEKÇİ, Av. Yalçın KILIÇ, Av. Dilek KARYEMEZ, Av. Ali SEV, Av. Sefa Ramazan KOCAMAN, Av. Kerem BOZKURT, Av. Hasan ÇAYIR, Av. Fatma Zehra BENLİ, Av. Ece Nur GÖÇMENER, Av. Gizem GEZGİNCİ, Av. Rumeysa YABALAK, Av. Seher ELMACI