ÖN BÜRO VE KISITLI ALAN UYGULAMASI İLE İLGİLİ ADALET BAKANLIĞI YETKİLİLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.KONU İLE İLGİLİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI.

2.Etap Pilot İl olarak öngörülen Eskişehir Adliyemizdeki Ön Büro ve Kısıtlı alan uygulaması ile ilgili Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Sayın Mustafa Kemal ÖZÇELİK, HSYK üyesi Sayın Ömer KÖROĞLU, TBB Hukuk Müşaviri Sayın Özcan ÇİNE ve diğer Adalet Bakanlığı yetkilileri Baromuzu ziyaret etti. Eskişehir Başsavcımız Orhan ÇETİNGÜL'ünde iştirak ettiği ziyarette özellikle Avukatlar için büyük engel oluşturan kısıtlı alan hususundaki eleştirilerimiz dile getirildi. Saat 14:00de Adliye Konferans Salonunda yapılan tanıtım toplantısı sonrası Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN, sistem ile ilgili Avukatların hak arama özgürlüğünü engelleyen sorunlara temas ederek Baroların ve Avukatların görüş, öneri ve katkıları ile ortak akıl bulunarak sistemin uygulamaya geçebileceğini, hiçbir şekilde kısıtlı alan uygulamasını kabul etmediklerini dile getirmiştir.