Milliyet Gazetesi “Yılın İnceleme Ödülü”

Sayın Avukat Rıza ÖZTEKİN,                                                                                                                                         26.01.2012

Eskişehir Barosu Başkanı

Türkiye’nin önemli temel sorunlarından olan yargı reformu konusunun, yeni anayasa hazırlığı nedeniyle bir kez daha

gündemde öne çıkmış bulunuyor.

Milliyet Gazetesi, sosyal sorumluluk gereği olarak, ülke sorunlarının çözümü için, aydınların ve konularının uzmanı olan

akademisyenlerin yanı sıra, her kesimden düşünen insanın katılımını sağlamak üzere, “Yılın İnceleme Ödülü”nü veriyor.

Genç yaşta yitirdiğimiz gazeteci Örsan Öymen anısına konan ödül her yıl değişik bir konuyu kapsıyor.

Bu yılın ödül konusu “Nasıl Bir Anayasa?” başlığı altında düzenlendi.

Baronuzun üyelerinin dikkatini çekmek ve katılımlarına yardımcı olmanız dileğiyle size bu yazıyı gönderiyoruz.

Ödüle son bir yıl içinde yayımlanmış bir kitapla ya da dosya halinde bir çalışmayla başvurulabiliyor.

Ödüle ilişkin Milliyet gazetesinde ve http://www.milliyet.com.tr/content/oduller/orsanoymen2011/ internet sitesinde yayımlanan ilanın bir örneğini ekte sunuyoruz.

Camianızda duyurulması ricamızı kabul edeceğiniz umuduyla saygılar sunuyor, mutlu günler diliyoruz.

Nail GÜRELİ
Ödül Yönetmeni