KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI

Eskişehir Barosu Staj Kurulu ve Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi işbirliği ile düzenlenen ve gelenekselleştirilmesi hedeflenen Eskişehir Barosu Kurgusal Duruşma Yarışmasının sözlü aşaması 24.03.2019 tarihinde Eskişehir Barosu Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Sekiz takımın katıldığı organizasyonun ilk turu dört müsabakayla tamamlandı. Eleme usulünün kabul edildiği yarışmada yarı finale kalma hakkını kazanan dört takımın müsabakaları neticesinde 2 numaralı takım ve 6 numaralı takım finalde yarışmaya hak kazandılar. Av. Çağrı Yücel’in, Doç. Dr. Tolga Akkaya’nın ve Av. Münip Durceylan’ın yarışma jürisini oluşturduğu yarışmada kazanan Stj. Av. Uğur Can Kalyoncu, Stj. Av. Gülsüm Eraslan ve Stj. Av. Samet Temana’nın oluşturduğu 6 numaralı takım olmuştur.  

Kazanan takım, baromuzu Türkiye Barolar Birliği’nin düzenleyeceği Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’nda temsil edeceklerdir. 

“Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması” bölge elemeleri 15-16  Haziran 2019 (Cumartesi-Pazar) Ankara'da Eğitim Merkezi tarafından belirlenecek 8 ayrı otelde, final yarışması  05-06 Ekim 2019 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde Türkiye Barolar Birliğinde yapılacaktır.

Yarışmaya katılan tüm yarışmacıları medeni cesaretleri ve göstermiş olduğu emekleri için kutluyoruz.  Birinci olan takımımıza ulusal yarışmada başarılar diliyoruz.


ESKİŞEHİR BAROSU

GENÇLİK MECLİSİ

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım