KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE UYGULAMALARI SEMPOZYUMU

Eskişehir Barosu ve Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şubesi işbirliği ile 25 Mart 2019 Pazartesi günü Eskişehir Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda Kişisel Verilerin Korunması ve Uygulamaları Sempozyumu gerçekleşti.

Etkinlik TBD Eskişehir Şube Başkanı Av. Dr. Barış GÜNAYDIN ve Eskişehir Barosu Başkanı Av. Mustafa ELAGÖZ’ün konuşmaları ile başladı. İstanbul Barosu’ndan Avukatların Akademisyenlerin ve Kişisel Verilerin Korunması Kurumu’ndan yetkililerin ve konu uzmanlarının katıldığı etkinlikte Kişisel Veri kavramı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde ele alındı.

Hukukçuların yanı sıra bilişimcilerin ve bu alandaki birçok ilgili kişinin katılım gösterdiği etkinlikte İstanbul Barosu Kişisel Verilerin Korunması Komisyonu Başkanı Av. Hasan Selçuk TURAN, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Volkan DÜLGER , İstanbul Barosu avukatlarından Av. Gökhan AHİ, Kişisel Verileri Koruma Kurumu’ndan Veri Yönetimi Daire Başkanı Mustafa ERBİLLİ, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem ÖZDEMİR ve Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mete TEVETOĞLU konuşmacı olarak katıldı.