KAMULAŞTIRMA HUKUKU VE KAMULAŞTIRMASIZ EL ATMA DAVALARI - KONFERANS

Değerli meslektaşımız Prof. Dr. Etem Saba Özmen'in konuşmacı olarak katıldığı Kamulaştırma Hukuku ve Kamulaştırmasız El Atma Davaları konulu konferans 14.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Barosu Hizmet Binasında gerçekleştirilen etkinlik Eskişehir Barosu Başkanımız Av. Mustafa Elagöz' ün açılış konuşmasıyla başladı ve Prof. Dr. Etem Saba Özmen’ in konuşmaları ile devam etti. Konferansın ardından Sayın Prof. Dr. Etem Saba Özmen’e Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz tarafından plaketi takdim edildi. Konferans sırasında Prof. Dr. Etem Saba Özmen’e sunumunda yardımcı olan Stj. Av. Tuba Korkmaz’a plaketi, Baro Genel Sekreterimiz İzzet Aslan tarafından takdim edildi ve konferans sona erdi. Konferansın sonunda katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.