Kadının Yaşam Hakkı ve Medeni Kanundan Kaynaklı Kadın Kazanımları - 5.03.2024

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Kadın Hakları Merkezi ve Kadın Hakları Komisyonu tarafından düzenlenen “Kadının Yaşam Hakkı ve Medeni Kanundan Kaynaklı Kadın Kazanımları” konulu panelimiz Sayın Av. Sema Kendirci, Sayın Uz. Dr. Gülsüm Kav ve Sayın Av. Huriye Karabacak’ın katılımlarıyla ve Komisyon Başkanı Sayın Av. Eylem Karacasu’nun moderasyonuyla 05.03.2024 Salı günü Hizmet Binamız Av. Cemre Parmaksız Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Panelde Baro Başkanımız Sayın Av. Mustafa Elagöz tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi.
Panel sonunda konuşmacılarımıza plaketleri takdim edildi. Ardından meslektaşlarımızla birlikte toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Sayın Kendirci’ye, Sayın Kav’a, Sayın Karabacak’a ve katılan meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.