İSTANBUL BAROSUNU YALNIZ BIRAKMADIK

İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurulu, Barolara ve mesleğe yönelik saldırıları görüşmek üzere tek gündem maddesiyle ve "Zulme Karşı Adalet" söylemi ile Haliç Kongre Merkezinde toplandı.

Olağanüstü Genel Kurula Eskişehir Barosu olarak üst düzeyde katılım sağladık.Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN, Baro Başkan Yardımcımız Av. Şenol GÜNDOĞDU, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Duygu AKÇARDAK, Av. Banu BAYIKER, Av. Mustafa ELAGÖZ ve Av. Derya YOSUNÇIĞIR EREN ile önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Akın ÇAMOĞLU ile çok sayıda meslektaşımızın katıldığı Genel Kurula 40'a yakın Baronun Başkanı , yabancı Baroların Başkanları da katıldı.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Dç.Dr Ümit KOCASAKAL'ın açılış konuşması ile başlayan ve çok yoğun katılımın olduğu Genel Kurul'da Türkiye Barolar  Birliği Başkanı Av. Vedat Ahsen COŞAR'ın konuşmasından yabancı Baroların temsilcileri de birer konuşma yaptılar.

Genel Kurulda Ankara Barosu Başkanı Av. Metin FEYZİOĞLU da bir konuşma yapmış olup önceki İstanbul Baro Başkanlarının konuşmalarından sonra Genel Kurul Sonuç Bildirgesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Ümit Kocasakal'ın yapıtğı açılış konuşması metni için tıklayınız.

Ankara Barosu Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu’nun İstanbul Barosu’nun Olağanüstü Genel Kurulu’nda Yaptığı Konuşma Metni İçin Tıklayınız.

İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurul Sonuç Bildirgesi İçin Tıklayınız.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım