IRAZ EKİNCİ DAVASINA KATILIM TALEBİ

Eskişehir Barosu Kadın Hukuku Komisyonu üyeleri Eskişehir'de öldürülen Iraz EKİNCİ'nin Eskişehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde 23.05.2013 tarihinde görülen duruşmasına girerek, katılma talebinde bulundular. Komisyon adına duruşmaya katılan Av.Pınar ÇELİK ARPACI, Av.Halide AKAY, Av.Esra BAŞBAKKAL KARA,  Av. Fulya Ünal, Av.Heval Yıldız Karasu, Av.Sezin ALPER, Av.Berna ERDOĞAN ve Stj Av.Zeynep ALTINDAŞ mahkemeye sunmuş oldukları dilekçede; "Komisyonumuzun sahip olduğu sosyal sorumluluk gereği bu davaya katılmamız, müdahil olma istemimiz zorunluluk arz etmektedir. SANIĞIN CEZALANDIRILMASI SURETİ İLE KARŞILANACAK BİR TATMİN ARZUSUNUN UYANDIĞI HER KURUM VEYA KİŞİ SUÇTAN ZARAR GÖRENDİR. Bu yüzden Komisyonumuzun da suçtan zarar gördüğü düşünülmelidir."  şeklinde beyanda bulunmuşlardır.

Eskişehir 2.Ağır Ceza Mahkmesinde Eskişehir Barosu Kadın Hukuku Komisyonunun katılma talebini reddetmiş, ancak davayı gözlemci olarak izleyebileceğini kayıt altına almıştır.

Katılma dilekçesini okumak için TIKLAYINIZ.