HUKUK UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK EĞİTİMLERİ

Eskişehir Barosu Sayın Başkanlığı’na

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimleri kapsamında Eskişehir Barosu için 12 Ağustos günü başlayıp, 18 Ağustos Pazar günü biten bir grup açmayı planlıyoruz. Grubun açılması için 25 kişilik kontenjanın dolması gerekmektedir. 25 kişilik kontenjan dolduğu takdirde bir sonraki Pazartesi günü (19 Ağustos) başlayan bir grup daha açmamız mümkündür.

Dersler hızlı tren saatlerine uygun olması bakımından saat 10:00 – 20:00 olarak planlanmıştır. Eğitimler Türkiye Barolar Birliği Hizmet Binasında verilecektir. Mevzuat uyarınca eğitim programına katılmak için beş yıllık (STAJ DAHİL) mesleki kıdeme sahip olmak gerekmektedir. Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır, derslerin 1/12’sine devam etmeyenlerin eğitim programıyla ilişiği kesilecektir.

Kurs ücreti 1.400 TL’dir. Kurs ücretine Gar-TBB-Gar ulaşım ücreti de dahildir. Bu ücrete eğitim, ders materyallerinin bulunduğu CD, ikramlar, yemek ve KDV dahildir. Grubun açılmasını sağlamak için 6 Ağustos 2013’e kadar 25 kişilik kontenjanın dolması gerekmektedir.

Gruplara başvuru sırasına göre kayıt alınacak ve gelen talebe göre yeni gruplar açılacaktır. Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımız ekteki formu doldurarak Eskişehir Barosu Başkanlığı’na 6 Ağustos 2013 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

ARABULUCULUK HAVALE (BAŞVURU) FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

ESKİŞEHİR BAROSU İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN DERS PROGRAMI