"HUKUK MUHAKEMELERİ KANUNU" KONULU SEMİNER YAPILDI.

19 Kasım 2011 Cumartesi günü, saat 09:30'da Adliye Konferans Salonu'nda düzenlendiğimiz " HUKUK MUHAKEMELERİ KANUNU" konulu  seminer programı tamamlandı.
Açılış konuşmasını Baro Başkanımız Av. Rıza Öztekin'in yaptığı seminerde

1.Oturumda;
Yrd.Doç. Dr. Serdar KALE, Yrd.Doç. Dr. Müjgan Tunç YÜCEL, Dr. Evren KILIÇOĞLU,Doç. Dr. Murat YAVAŞ;

2.Oturumda;
Yrd.Doç. Dr. Taylan Özgür KİRAZ,  Prof. Dr. Selçuk ÖZTEK,  Prof. Dr. Ali Cem BUDAK,  Yrd. Doç. Dr. Tolga AKKAYA  ; Hukuk Muhakemeleri Kanunu konusunda çok önemli açıklamalar yaptılar.
Çok yoğun katılımın olduğu panelde izleyicilerin konuşmacılara yazılı olarak sunduğu sorular konuşmacılar tarafından cevaplanmış olup daha sonra yapılan plaket töreninde Prof. Dr. Selçuk ÖZTEK' e Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN, Prof. Dr. Ali Cem BUDAK' a Baro Başkan Yardımcımız Av. Şenol Gündoğdu, Doç. Dr. Murat YAVAŞ' a Baro Genel Sekreterimiz  Av. Reşit Dinç ERKARA, Yrd.Doç. Dr. Müjgan Tunç YÜCEL' e Baro Saymanımız İbrahim MALKOÇ , Yrd.Doç. Dr. Serdar KALE' ye Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av. Duygu AKÇARDAK, Yrd.Doç. Dr. Taylan Özgür KİRAZ' a Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av. Seydi TİFTİK, Yrd.Doç. Dr. Tolga AKKAYA' ya Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av. Arif GEÇKALAN, Dr. Evren KILIÇOĞLU' na Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av. Can İNCE plaketlerini takdim ettiler.