"HUKUK DEVLETİ ve YARGI BAĞIMSIZLIĞI" KONULU PANEL DÜZENLENDİ

2014 yılı Avukatlık Haftası etkinlikleri kapsamında, Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi ve Atatürkçü Düşünce Derneği'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Hukuk Devleti ve Yargı Bağımsızlığı" konulu panel, 05.04.2014 tarihinde Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde gerçekleştirildi. Oturum başkanlığını Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk AYDIN'ın yaptığı, Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN ve Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent YÜCEL'in konuşmacı olarak katıldığı panelde Eskişehir Barosu avukatları ve stajyer avukatları ile hukuk fakültesi öğrencileri dinleyici olarak yer aldı. Panelin sonunda konuşmacılara teşekkür plaketleri takdim edildi.