HAYAT AĞACI PROJESİNE ODUNPAZARI BELEDİYESİNDEN DESTEK

Türkiye Barolar Birliği tarafından hayata geçirilen Hayat Ağacı Projesi’ne bir destekte Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’tan geldi. 
Projenin Eskişehir’de başarı ile sürdürülmesi ve bu konuda yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek için Baro Başkanımız Av. Rıza Öztekin ile bir araya gelen Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Baro Başkanımızdan proje hakkında bilgi aldı. 
Odunpazarı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Emre Genç ve Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin Akçar’ın da katıldığı toplantıda proje ile ilgili bir konuşma yapan Baro Başkanımız Av. Rıza Öztekin: "TBB olarak evlatlarımızı uyuşturucu girdabından çekip kurtaran güçlü bir el olmaya karar verdik. Bu sebeple el birliğiyle Türkiye’nin en güçlü örgütlü yapılarının başında gelen Türkiye Barolar Birliği, Eskişehir Barosu ve bize destek verecek kurum ve kuruluşlar ile halkımızı bu felaket konusunda bilgilendireceğiz" dedi.
Baro Başkanımız proje hakkındaki sözlerine şöyle devam etti: "7 gün 24 saat hizmet verecek olan 444 84 98 numaralı "ALO HAYAT AĞACI HATTI" ile yardım almak isteyen vatandaşlar konunun uzmanı avukatlardan detaylı bilgiler alabilecekler. Bu proje kapsamında yerel yönetimler başta olmak üzere bize destek verecek kurum ve kuruluşlar ile uyuşturucuya bulaşan evlatlarımızı bu illetten kurtaracağız."
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ise son günlerde birçok gencin madde bağımlılığı nedeniyle hayatını kaybettiğini vurgulayarak: "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz gözlerimizin önünde günden güne eriyor. Buna bir son vermek için hepimize büyük görev düşüyor. Bu anlamda Hayat Ağacı Projesi çok büyük önem taşıyor. Odunpazarı Belediyesi olarak projenin en büyük destekçilerinden biri olacağız" görüşlerine yer verdi. 
Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım