HATIRA ORMANI’NIN YAPIMINA KATKILARINDAN DOLAYI TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

07.04.2013 tarihinde dikimi gerçekleştirilen Eskişehir Barosu Hatıra Ormanı’nın yapımına katkılarından dolayı tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Özel olarak teşekkür etmek istediğimiz ise mesleğimizin icrasında her zaman yanımızda, her koşulda bizlere yardımcı ve olmazsa olmazımız olan Avukat Kâtibi arkadaşlarımızdır. Kendileri büyük bir duyarlılıkla, başlatılan Hatıra Ormanı kampanyası için kendi aralarında birlik oluşturmuşlar ve hatıra ormanımızın yapılmasına katkıda bulunmuşlardır. Avukat kâtibi arkadaşlarımıza gerek maddi gerekse manevi katkılarından dolayı, Eskişehir Barosu adına Kent ve Çevre Komisyonu olarak teşekkür ediyoruz.
Katkıda bulunan tüm meslektaşlarımız ve avukat kâtibi arkadaşlarımızın isim ve katkı tutarları liste olarak sıralanmıştır. 12.175,00-TL avukat meslektaşlarımız, 1.030-TL Kâtip arkadaşlarımız tarafından toplamda 13.205-TL Hatıra Ormanı projesi için yardım toplanılmıştır. Bu tutarın 12.735,00-TL’Sİ Orman Bölge Müdürlüğü ile aramızda oluşturulan protokol doğrultusunda 2.547 adet fidan bedeli olarak Hatıra Ormanları hesabına havale edilmiş, 472,00-TL ise Hatıra Ormanımızın tabela ücreti olarak ödenmiştir. İsim listelerinin sonunda, havale dekontu ve fatura sureti bulunmaktadır.
Eskişehir Barosu Hatıra Ormanı’nın yapımındaki büyük katkılarından dolayı Kent Ve Çevre Komisyonu Koordinatör Avukatımız Av. Şenol GÜNDOĞDU’YA ve ciddi emek ve mesai sarf eden, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen komisyon üyelerimiz Av. Seyit AKDENİZ’E, Av. Esra ÖR’E, Av. Çiğdem DAŞ’A ve Stj. Av. Serhat YENER’E katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
 
KENT ve ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI
Av. Osman Tolga KÖYCÜ
 
BAĞIŞ YAPANLARIN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
 
 
Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım