HAKLAR VE ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ - ONLİNE EĞİTİM

Haklar ve Araştırmalar Derneği olarak, çevre ve ekoloji konularında herkes için ulaşılabilir doğru bilgi ve veriyi üretmek; bilgiyi ve üretimi yaygınlaştırmak için dayanışmacı uzman ağları oluşturmak hedefiyle çalışmalarımıza bu yıl başladık. 

Bu kapsamda stajyer avukatlar ve avukatlar için ulaşılabilir, ücretsiz ve kapsamlı bir program çerçevesinde çevre hukuku ve doğa hakları eğitimleri düzenleyerek çevre hakkı, çevre hukukunda usul hukuku sorunları ve güncel gelişmeler ışığında çevre ve iklim hukuku konuları başlıklarından oluşan yedi haftalık online bir eğitim hazırladık. 

Program sonunda katılımcılara katılım belgesi takdim edilecek ve Derneğimizin ilerleyen dönemlerde devam edeceği eğitim seminerlerinden haberdar edilmeleri sağlanacaktır.  Katılımcıların çevre ve kent hukukuna emek veren diğer meslektaşlarla haberleşebilecekleri çevre hukuku ağına dahil olmaları mümkün olacaktır. Bu yolla, bilgi ve deneyim paylaşımlarının yapıldığı çevre hukuku uzman havuzu oluşturulması amaçlanmaktadır.

Derneğimizin alanlarında uzman bilim insanları ve hukukçuyla oluşturduğu online eğitimler, web seminerleri biçiminde yapılacaktır. Eğitim,  4 hafta Çevre Hukuku ve 3 hafta Doğa Hakları başlıklarında toplam 7 hafta, pazar günleri gerçekleştirilecektir. Eskişehir Barosuna kayıtlı stajyer avukatlar ve avukatlar için 25 kişilik kontenjan ayrılmıştır.  

 

Bu nedenle, eğitime katılmak isteyenlerin, 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfORziV6zWRS6Tzgq1Ne5oqQDKkJQUa9QZbGNg4Sx0MyRJSWw/viewform adresine kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.




Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım