GENÇLİK MECLİSİNİN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARETİ

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi İdare Heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’nin yeni seçilen idare heyeti, Başkan Büyükerşen’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. İdare heyeti Başkanı Cem Gökçe Uyar, Avukatların çeşitli nedenlerle mesleki sorunlar yaşadıklarını ve bu sorunları çözmek için Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi olarak yaptıkları çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirdiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ise genç ve dinamik hukukçuları işbaşında görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Başkan Büyükerşen, Türkiye’nin çağdaş hukuk devleti niteliğinin güçlendirilmesinde genç hukukçulara büyük görev düştüğünü vurguladı.