GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YENİ REKTÖRE ZİYARET

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi idare ve izleme heyeti üyeleri 06.02.2014 tarihinde, Anadolu Üniversitesi’nin yeni atanan rektörü Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN’ ı ziyaret etti. Naci GÜNDOĞAN’ ı tebrik eden Gençlik Meclisi, öncelikle Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’nin kuruluş amaçlarından ve misyonundan bahsederek, diğer dönemlerde olduğu gibi bu yeni dönemde de Anadolu Üniversitesi ile işbirliği içerisinde ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Rektör Naci GÜNDOĞAN da bu bağlamda gençlere ve Gençlik Meclisi’ne üniversite olarak kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin AKÇAR, Rektör Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN’ a yeni görevinde başarılar dileyerek Antik Mısır’da Adalet’in temsilcisi olan Maat’ ın heykelinin bir örneğini takdim etti.