GENÇLİK MECLİSİNDEN ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi ve Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün katkılarıyla hazırlanan şiir ve müzik dinletisinde Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin Eskişehirlilerle buluştu.

Dinletinin açılış konuşmasını Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin Akçar gerçekleştirdi.

Şiir ve müzik dolu geçen programda birbirinden özel şiirlerini Eskişehirlilere okuyan Ataol Behramoğlu, sanat severlere unutulmaz bir şiir gecesi sundu.

Haluk Çetin’in solo gitar performansı eşliğinde okuduğu şiirlerle YKSM’de duygu dolu anlar yaşatan Ataol Behramoğlu, program sonunda kitaplarını imzaladı.

UĞUR MUMCU’YU UNUTMADI: Geniş bir katlımla gerçekleşen programda Uğur Mumcu’nun anısına “Uğur’a ağıt değil, övgü” isimli şiiri okuyan Behramoğlu, sanatseverlerle birlikte Mumcu için bestelenen “Uğurlar olsun” isimli şarkıyı seslendirdi.

Eskişehir ile ilgili anılarını da sanatseverlerle paylaşan Behramoğlu, tren ve kar, şiir ve Eskişehir’e yakışır sözleriyle Eskişehir’e olan sevgisini dile getirdi.

Program sonunda Ataol Behramoğlu’na plaket takdim eden Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Prof. Dr. Gülten Sönmez Seber ve Haluk Çetin’e plaket takdim eden Eskişehir Baro Başkanı Av. Rıza Öztekin, programa geldikleri için konuklara teşekkür etti.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım