GENÇLİK MECLİSİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi üyeleri düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Üniversite Caddesi üzerinde bulunan bir kafede, Eskişehir Barosu Gençlik Meclis’inin düzenlediği kahvaltıda genç avukatlar bir araya geldi. Eskişehir Baro Başkanı Avukat Rıza Öztekin’in de katılım yaptığı kahvaltı programına Eskişehir’de görev yapan genç avukatlar ve avukat adayları katıldı.
Programda konuşan Eskişehir Baro Başkanı Rıza Öztekin, 2008 yılında kurulan gençlik meclisinin görevlerini eksiksiz sürdürmeye devam ettiğini söyledi. Öztekin, “Eskişehir Gençlik Baro Gençlik meclisinin böyle görevleri de var. Meslektaşlarımız arasında dayanışmayı arttırmanın en önemli araçlarından biri. Sadece mesleki konular değil, mesleki sorunlara da eğiliyorlar. Çok ciddi etkinlikler yapılıyor ama bir de böyle kahvaltılarla meslektaşlarımızı bir araya getirmek çok önemli” dedi.
Ardından sözü alan Eskişehir Barosu Gençlik Meclis Başkanı Hüseyin Akçar, her zaman mesleki sorunları anlatan Eskişehir Barosunun bugün meslektaşları ile birlikte bir kahvaltı yapmak üzere toplandıklarını söyledi. Akçar, “Eskişehir Barosu varsa yönetimi ve başkanıyla birlikte vardır. Bu yüzden başkanıma çok teşekkür ediyorum çünkü bütün barolarda olması gereken bir oluşum. Şuanda bütün barolar bizden örnek alarak bunu yapmaya başladılar. Eskişehir Barosu ve yönetimi bize destek vermeseydi böyle bir oluşumu 7 dönem devam ettiremezdik” diye konuştu.
Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım