GENÇLİK MECLİSİ İKİ YENİ ZİYARET

GENÇLİK MECLİSİ’NDEN ESGİAD’A ZİYARET

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi İdare ve İzleme Heyeti Üyeleri, 16.01.2014 tarihinde Eskişehir Genç İşadamları Derneği’ni (ESGİAD) ziyaret etti.  ESGİAD Başkanı Serkan ZENGİN ile görüşen Gençlik Meclisi, ESGİAD ile Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa yapacağı projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Genç bir nüfusun yoğun olduğu ve bölgesel konum olarak tam bir kesişme noktasında bulunan Eskişehir’de, gençlerin her platformda aktif olarak yer alması ve söz sahibi olması gerektiğini belirten Serkan ZENGİN, ESGİAD olarak bu anlamda Gençlik Meclisi ile ortak bir söylem oluşturarak her türlü işbirliğine ve sosyal sorumluluk projesine hazır olduklarını belirtti. Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’nin de ESGİAD ile işbirliği içinde olmaktan büyük bir mutluluk duyacağını belirten Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin AKÇAR, öncelikle Gençlik Meclisi’nin işlevinden ve faaliyetlerinden bahsederek, genç hukukçular olarak ESGİAD ile karşılıklı iletişim içinde, ortaklaşa faaliyetler gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

GENÇLİK MECLİSİ’NDEN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi İdare ve İzleme Heyeti Üyeleri 16.01.2014 tarihinde Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ticaret Odası Başkanlığı’na yeni seçilen Metin GÜLER’i tebrik eden Gençlik Meclisi, toplumda avukatlara yönelik önyargıları kırmak ve avukatlık mesleğini itibarsızlaştırmaya yönelik girişimlerin önüne geçmek için genç hukukçulara büyük bir sorumluluk düştüğünü belirterek Gençlik Meclisi’nin bu anlamda aktif, dinamik ve kararlı yapısını sürdürerek faaliyetlerine devam edeceğini belirtti. Başkan Metin GÜLER ise Eskişehir Ticaret Odası’nın da bu anlamda her zaman gençlere destek olacağını belirtti.