GENÇLİK MECLİSİ HATIRA ORMANI AĞAÇLANDIRMASI

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi, 2014 Yılı Avukatlık Haftası Etkinlikleri kapsamında Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu ile birlikte Muttalip Yerleşkesine fidan dikti. "Bir Fidan Bir Can" sloganı ile hareket eden grup yüzlerce fidan dikti. Fidan dikim etkinliğine Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Oztekin, Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Baskani Av. Hüseyin Akcar, Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Nihal Bağcı, Eskişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Bülent Erkul, genç avukatlar ve kent Konseyi üyeleri katıldı. Ormanların ülkemiz için önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Eskişehir Barosu  Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin  Akcar, avukatlığın sadece mahkemelerde değil her yerde yapılması gerektiğini vurguladı ve bu gibi sosyal etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.