GENÇLİK MECLİSİ ESKİŞEHİR SPOR ZİYARETİ

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi, 14.03.2014 tarihinde Eskişehir Spor tesislerini ziyaret ederek Kulüp  Başkanı Mesut HOŞCAN, Başkan Yardımcısı Ahmet YALÇIN ve Kulüp Avukatı Oytun SÜLLÜ ile görüştü. Öncelikle Gençlik Meclisi’nin kuruluş amacı ve misyonundan bahseden Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin AKÇAR, gerçekleştirdikleri  ve gerçekleştirmeyi planladıkları etkinlerden de bahsetti. Bu bağlamda Eskişehir’in en önemli değerlerinden biri olarak Eskişehir Spor ile birlikte ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini belirten Av. Hüseyin AKÇAR; Spor Hukuku ile ilgili bir seminer düzenlemek istediklerini, Eskişehir Spor’dan da bu yönde bir destek almak istediklerini belirtti.
Eskişehir Spor’un spora ve gençlere her zaman destek olacağını belirten Kulüp Başkanı Mesut HOŞÇAN, bu yönde kulüp olarak Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’ne destek olmaya hazır olduklarını belirtti ve spor ile hukuku iç içe geçirecek bu çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.