GENÇLİK MECLİSİ, DENİZLİ’DE DÜZENLENEN PANELE KATILDI

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi 07.02.2014 tarihinde Denizli Barosu’nun düzenlediği ve ‘Genç Avukatların Örgütlenmesi’ konulu panele katıldı. Panele Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’ni temsilen Başkan Av. Hüseyin AKÇAR, Bursa Barosu’ndan Av. Yıldırım HACIOĞLU ve Av. Cihan KAYRAK konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasında Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’ni tanıtan, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerinden bahseden Av. Hüseyin AKÇAR, genç avukatların örgütlenmesi bağlamında Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’nin 2006 yılında kurularak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini ve diğer barolara da örnek teşkil ettiğini belirtti.

Panelde ayrıca, sonuncusu Eskişehir’de yapılan ve bir sonraki Denizli’de yapılacak olan Genç Avukatlar Kurultayı’nın da genç avukatlar için önemi vurgulandı. Panel sonunda konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin AKÇAR, Denizli Barosu’nun gerçekleştirdiği panelin ardından, Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İLHAN’ ı ziyaret etti. Panelde kendilerini ağırladıkları için Denizli Barosu’na teşekkür eden Av. Hüseyin AKÇAR, Baro Başkanı’na Antik Mısır’da Adalet’in temsilcisi sayılan Maat’ın, Eskişehir Aktif Felsefe Derneği tarafından yapılan bir örneğini takdim etti.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım