GENÇ AVUKATLARIN ESKİŞEHİR ZİYARETİ

III.Genc Avukatlar Kurultayinda kurulan Genç Avukatların Komisyonu Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi ev sahipliğinde Eskişehir'de gerçekleştirildi. Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Baskani Av.Huseyin Akcar'in,Bursa Barosu Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Fikriye Merve Evin Kayrak'in, Bursa Barosu Genç Avukatlarından Av.Cihan Kayrak ' in,   Denizli Barosu Gençlik Meclisi Baskani Av.Ugur Coşkun'unve Meclis Sekreteri Av.Yildiray Demirci'nin ve Amasya Barosu Gençlik Meclisi Genel Sekreteri Stj. Av. Burak Babacan'ın katıldığı toplantıda Avukatlık Kanunu Tasarısı tartışıldı ve Genç Avukatlar adına yetki dahilinde birtakım kararlar alındı.  Daha sonra Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Oztekin ' e nezaket ziyaretinde bulunuldu. II.Genc Avukatlar Kurultayi Dönem Sözcülü şiltini Av. Hüseyin Akcar, Av. Uğur Coskun' a takdim etti. Ardından Baroların temsilcileri Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen'e ziyaret gerçekleştirdi. Sayin Baskanin Genç Avukatlara her zaman değer verdiğini söyleyen Akcar, Avukatlık Kanunu Tasarısı ile ilgili Başkan Büyükerşen'e hazırladıkları taslakla ilgili olarak bilgiler sundu.