Eskişehir Barosu Türk Halk Müziği Korosunun ilk konseri yapıldı.

01 Nisan 2011 Cuma günü, saat 20:00de Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı salonda düzenlenen Konsere Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Zeynel ILICA ve eşi, Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, bir çok Meslektaşımız ve çok sayıda davetli ile görsel ve yazılı basından katılım olmuştur.
Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin bitiminde Şef Ali ERDOĞDU'ya plaket ve çiçeğini Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Zeynel ILICA, Hocalarımızdan Cemalettin ÖZEN'e plaket ve çiçeğini Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN vermiş olup Baro Başkanımız ayrıca koro şefimize, saz ve söz sanatçılarımıza ve davetlilere bir teşekkür konuşması yaparak "çok kısa zamanda özverili çalışmaları ile koronun bugün gerçekten üst düzey bir konsere imza attığını, başarılarının devamını dilediğini" belirtmiştir.
Baro Başkanımızın teşekkür konuşmasından sonra Şah İsmail KOÇAK'a plaketini ve çiçeğini Baro Başkan Yardımcımız Av. Şenol GÜNDOĞDU, Orhan YEŞİL'in sağlık sebebi ile aramızda olmayışından dolayı plaketini ve çiçeğini temsilen Av. Yüksel ARITAY'a Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Arif GEÇKALAN takdim etmiş olup konser programı bitirilmiştir.
Konserin tekrarı ertesi Kanal 26 ekranlarında yayınlanmıştır.