ESKİŞEHİR BAROSU PERSONEL ALIM İLANI

Eskişehir Barosu bünyesindeki tüm etkinlik çalışmalarının iş planları dahilinde yürütülmesinde sorumluluklar alabilecek, resmi kurumlar ve ayrıca protokol ilişkileri konusunda tecrübesi olan,

Üniversite mezunu,

En az bir yabancı dil bilen,

Bilgisayar donanımları, Windows işletim sistemi ve Microsoft Office uygulamaları, bulut sistemleri, sosyal medya kullanımı ve yönetimi konusunda bilgi sahibi,

Çalıştığı kurumda personelle birlikte kurumsal kimlik ve kurumsal imaj geliştirmeye yönelik çalışmalar yürütebilecek,

Diksiyonu düzgün, iletişim yönü güçlü, ekip çalışmasına yatkın, çözüm odaklı çalışan, günlük işleyişin planlama, kontrol ve denetimi konusunda sürekli gelişim sağlayarak Eskişehir Barosunun idari işlemlerinde görev alacak niteliklere sahip personel istihdam edilecektir.

İşe başvuru dilekçelerinde bir adet vesikalık fotoğraf ve adli sicil kaydı ile referans mektubu bulunması gerekmektedir.

Başvurmak isteyenler 10.11.2022 tarihine kadar Eskişehir Barosu Personel İç Yönetmeliğinin 11 maddesinde belirlenen belgeler ile baro kalemine başvuracaklardır.