ESKİŞEHİR BAROSU GENÇLİK MECLİSİ VE KIZILAY İLE ORTAKLAŞA DÜZENLENEN KAN BAĞIŞI

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi, Avukatlık mesleğinin sorunlarının tespiti ve çözümünün yanı sıra Eskişehir içinde sosyal projelerde de yer almaktadır. Kızılay ile işbirliği içersinde Kan Bağışı Kampanyası düzenledik. Katılımın beklediğimizden daha yüksek olması bizi sevindirdi. Önümüzdeki günlerde de başka sosyal projelerde görev alacağız.

Baro Başkanımız Av.Rıza Öztekin'de, Gençlik Meclisi’nin düzenlediği kan bağışı kampanyasının çok önemli olduğunu dile getirerek, “Kan Bağışı alışkanlığı böyle kampanyalarla tüm topluma yayılmalı. Kızılay’ın kan ihtiyacını karşılamasına destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

BU KAMPANYAYA DESTEK VEREN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA, DİĞER TÜM PERSONEL VE KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Fotoğrafları görmek için fotoğraf galerisine gidiniz.