ESKİŞEHİR BAROSU GENÇLİK MECLİSİ ÜYELERİ BAŞKAN KURT'U ZİYARET ETTİ

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Kurt’a meclis çalışmaları hakkında bilgi veren genç hukukçular, ileri dönük projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Demokratik, laik bir hukuk devletinin koruyuculuğunda ve bağımsız yargı ideali ile bir araya geldiklerini vurgulayan meclis üyeleri, meclis çalışmalarının genç meslektaşlarının katılımı ile daha da genişleyeceğini kaydetti.
Gençlik meclisi üyelerine büyük bir güven duyduğunu belirten Başkan Kurt, Türkiye’nin çağdaş hukuk devleti niteliğinin güçlendirilmesinde genç hukukçulara büyük görev düştüğünü vurguladı. Bundan sonra beraber birden fazla projeye imza atacaklarını kaydeden Gençlik Meclisi Başkanı Hüseyin Akçar, ilk etkinlik olarak Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin Şiir ver Müzik dinletisi gerçekleştireceklerinin duyurusunu yaptı.