ESKİŞEHİR BAROSU GENÇLİK MECLİSİ, TEKİRDAĞ BAROSU'NDA TANITILDI

Türkiye'nin ilk Gençlik Meclisi olma özelliğini taşıyan Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Tekirdağ Barosu'nun daveti üzerine Tekirdağ'da tanıtıldı. Tekirdağ Genç Avukatlarının Tekirdag'da Gençlik Meclisi kurma fikrinin ortaya atılması panelde dikkat çeken en önemli konuydu.  Baronun içerisinde Genç Avukatların dayanışmasıni artıran bir meclisin olmasi zorunluluk hale gelmiştir diyen Başkan Hüseyin Akcar, Tekirdağ'da kurulması için yönerge çalışmasının başlatılması gerektiğini belirtti.
Panelde Bursa Genç Avukatlar Meclisi üyesi Av. Yıldırım Hacıoğlu da yer aldı.  Bursa'daki durumu anlatan Hacıoğlu, Eskişehir'i örnek aldıklarını belirtti. Panelin ardından Av. Hüseyin Akcar tarafından Tekirdağ Baro Başkanına plaket takdimi gerçekleştirildi.