ESKİŞEHİR BAROSU ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU VE TEGEV ORTAK ÇALIŞMASI

BİR ÇOCUK DEĞİŞİR, TÜRKİYE DEĞİŞİR.

Eskişehir Barosu Çocuk Hakları Komisyonu olarak, TEGV ‘in (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) eğitime verdiği katkıyı ve çocukların gelişimi için yaptığı özverili çalışmalarını farkındaydık ve bunu tüm adliye çalışanlarıyla birlikte desteklemek istedik.

TEGV, gönüllülerinin etkinliklere katılarak verdiği emek ve nakit veya ayni olarak yapılan bağışlarla büyümektedir. Bu anlamda sürekli olarak bir yardıma gereksinim duymaktadır. Bunun için de hiçbir ayrım olmadan, (18 yaşını doldurmuş ayırtım gücüne sahip) herkes gönüllü olarak veya ilgili hesap no.larına bağışta bulunarak ya da TEGV’in hediyelik eşyalarından satın alarak katkı sağlayabilmektedir.

O nedenle TEGV’i duyurmak, çalışmalarından haberdar etmek, gönüllü olmak için neler yapılabileceğini anlatmak ve bağışta bulunmak isteyenlere yol göstererek destek toplamak amacıyla adliye çalışanlarımızı, hakim-savcılarımızı ve avukatlarımızı bilgilendirmenin yararlı olacağını düşündük. Bunun için adliye içinde stand açmanın uygun olacağı kararlaştırıldı ve etkinliğimiz 2 gün sürdürülerek başarıyla tamamlandı.

TEGV’in, Eskişehir’deki yetkilileri ve gönüllüleri eşliğinde stand açarak tanıtım yapması için bize yardımcı olan Eskişehir Barosu Yönetimine ve Başsavcılığımıza, ayrıca desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Tegv ile ilgili ayrıntılı bilgi için : www.tegv.org

 

Eskişehir Barosu Çocuk Hakları Komisyonu 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım