ESKİŞEHİR BAROSU ÇOCUK HAKLARI İZLEME KOMİSYONUNUN DÜZENLEDİĞİ "ÇOCUK VE OYUN" KONULU RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93.Yıldönümü kutlamaları kapsamında Eskişehir Barosu Çocuk Hakları İzleme Komisyonunun, Eskişehir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünin katkıları ile gerçekleşen geleneksel resim yarışmasında bu sene "Çocuk ve Oyun" konusu işlenmiş olup, yapılan değerlendirme neticesinde; Birinci İsmet İnönü  İlköğretim Okulundan Gonca TAŞÇI, İkinci Adalet İlköğretim Okulundan Beyza Sude ERDAL, Şehit Onur Yeşil Ortaokulundan Yaren KARAGÜL olarak belirlenmiştir.
Yapılan ödül törenine Eskişehir Başsavcı Vekilimiz Turhan TURUNÇ, Eskişehir Barosu Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve İl Milli Eğitim şube ve okul müdürleri, Meslektaşlarımız ve öğrencilerin aileleri katılmışlardır.
Başarı gösteren miniklerimiz ödüllerini katılımcı protokelden almışlardır.