ESKİŞEHİR BAROSU AVUKATLARININ DEĞERLİ ÇOCUKLARINA ETKİN EĞİTİM KURUMLARI'NDAN ÖZEL İNDİRİM

Eskişehir Barosu ile Etkin Eğitim Kurumları arasında meslektaşlarımıza yönelik özel indirim sözleşmesi Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz ve Etkin Eğitim Kurumları Kurucusu Naci Karakuyu tarafından 13 Kasım 2020 tarihinde imzalandı.

Bu tarihten sonra Etkin Eğitim Kurumları, eğitim hizmetlerini meslektaşlarımızın çocukları için  özel indirimlerle sunacaktır. Sözleşmelerin imzalanmasının ardından Etkin Eğitim Kurumları Kurucusu Naci Karakuyu, Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz'e kendi öğrencilerinin ebru sanatı ile yapmış olduğu Atatürk portresini hediye etti. Meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olması temennilerimizle sağlıklı günler dileriz.