ESKİŞEHİR BAROSU AKTÜERYA HUKUKU PROGRAMI

ESKİŞEHİR BAROSU

AKTÜERYA HUKUKU PROGRAMI

I.Amaç

Bu programının amacı, uğranılan bedeni zararlar sebebiyle uğranılan zararın hesaplanması konusunda ayrıntılı bilgi verilmesi ve bu şekilde meslektaşlarımızın hem bilirkişilik yapabilmesi hem de bilirkişi raporlarını sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmelerinin sağlanmasıdır.

II. Yöntem ve Program Süresi

Aktüerya hukuku programı aktüerya uzmanı ve Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sema GÜLEÇ UÇAKHAN tarafından gerçekleştirilecektir. Program toplam 36 saat sürecek ve teorik bilgilerin yanı sıra, somut tazminat hesaplamalarına ilişkin ayrıntılı örnekler verilecektir. Program sonunda yazılı sınav yapılacak ve başarılı olan meslektaşlarımıza katılım belgesi verilecektir.

III.Program Yeri ve Düzenlenme Tarihi

Sertifika programının Eskişehir Barosu Hizmet Binası’nda düzenlenmesi planlanmaktadır.

Program 19.04.2013, 20.04.2013, 26.04.2013, 27.04.2013, 03.05.2013, 04.05.2013 tarihlerinde saat 09:30 – 12:30 ve 14:00 – 17:00 saatleri arasında her gün altı saat şeklinde gerçekleştirilecektir.

Sınav ise 10.05.2013 tarihinde saat 11:00’de yapılacaktır (Ancak sınavın tarih ve saatinin değişme olasılığı bulunmakta olup, bu husus ayrıca bildirilecektir).

IV.Katılımcı Sayısı

Program kontenjanı, programın etkili ve katılımcı bir şekilde yapılmasının sağlanması amacıyla 30 meslektaşımız ile sınırlıdır. Katılımcılar ön başvuruda bulunan meslektaşlarımızın program ücretini yatırma sırasına göre belirlenecektir. Ön kayıt yaptırmasına rağmen, programa katılmaktan vazgeçen meslektaşlarımızın yerine yine kayıt sırasına göre diğer meslektaşlarımız kayıt yaptırabilecektir.  Ön kayıt yaptıran meslektaşlarımız için son başvuru tarihi 14.01.2014’tür. Bu tarih itibariyle kontenjanın dolmaması durumunda, ön kayıt yaptırmayan meslektaşlarımız için son başvuru tarihi 17.01.2014’tür.

V.Program Ücreti

Eğitim programı ücreti 300,00 TL olup, ücretler Z-72 nolu Baro odasında Fevzi ERCAN tarafından toplanacaktır. Program ücretini ödedikten sonra programa katılmaktan vazgeçen meslektaşlarımızın ücreti iade edilmeyecek, ancak yerine bir başka meslektaşımızın katılımı mümkün olacaktır.