EDİNİLMİŞ MALLARA KATILMA REJİMİ ve AİLE KONUTU Konulu Konferans Düzenlendi

Avukatlık Haftası Etkinlikleri kapsamında Hatay Baro’su Avukatlarından Av. Mustafa KIRMIZI, “Edinilmiş Mallara Katılma Rejimi ve Aile Konutu” konulu konferansta Eskişehir Baro’su Avukatları ve stajyerlerini bilgilendirdi. Katılımın oldukça yüksek olduğu konferansın açılış konuşmasını Eskişehir Baro’su Başkanı Av. Rıza ÖZTEKİN yaptı. Geçtiğimiz günlerde görevi başında hain bir saldırı sonucu vefat eden Afyon Baro’su avukatlarından Av. Hüseyin Bürhan HAYRAN için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Yargı Dünyası sahibi Aslan ÇEVİK’in Yargı Dünyası hizmetlerinden bahsettiği konuşmasının ardından, Av. Mustafa KIRMIZI söz aldı. KIRMIZI, yeni Türk Medeni Kanunu’nun getirdiği yeniliklerden biri olan edinilmiş mallar hakkında önemli bilgiler aktardı.