CMK'DA YAPILAN SON DEĞİŞİKLİKLER - SEMİNER

Değerli meslektaşımız Sayın Av. Prof. Dr. Çetin Arslan ve Sayın Doç. Dr. Olgun Değirmenci’nin konuşmacı olarak katıldığı CMK’da Yapılan Son Değişiklikler konulu seminer 19.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Barosu Hizmet Binasında gerçekleştirilen etkinlik Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz' ün açılış konuşmasıyla başladı ve Av. Prof. Dr. Çetin Arslan ve Doç. Dr. Olgun Değirmenci’nin konuşmaları ile devam etti. Konferansın ardından Sayın Av. Prof. Dr. Çetin Arslan’a plaketleri Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz, Sayın Doç. Dr. Olgun Değirmenci’ye plaketleri Baro Genel Sekreterimiz İzzet Aslan tarafından takdim edildi ve konferans sona erdi. Konferansın sonunda katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.