CHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ DR. JALE NUR SÜLLÜ ESKİŞEHİR BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ'NİN AÇILIŞI İLE İLGİLİ OLARAK BAROMUZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü,Eskişehir Barosu Kadın Hakları Merkezi’nin açılışı ile ilgili olarak baromuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Toplumsal olaylara karşı ilkeli duruşu için Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz’ü ve baro yönetimini tebrik eden Süllü, kadın hakları merkezinin şehrimize faydalı olacağının vurgusunu yaptı. Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. İrem Çeviker Maraşlı, Merkezin tanıtım broşürünü Sayın Vekile takdim etti. Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz ve yönetim kurulu üyeleri Av. İrem Çeviker Maraşlı, Av. Hüseyin Akçar, ziyaret dolayısıyla Sayın Vekile teşekkürlerini ilettiler.